Száztizenkilencedik bejegyzés - Egy sorstársunk találmánya, a kéztréner

Az alábbiakban egy kedves olvasóm a saját találmányát szeretné bemutatni Nektek. Ő maga is átesett egy stroke-on, és ezért kifejlesztett egy eszközt, amivel a karokat, és a lábszárat lehet nagyszerűen nyújtani. Érezte, hogy ere nagy szüksége van. Ez a kézfej és a lábfej nyújtását nem oldja meg, de a kar, és a lábszár nyújtását igen, ami szintén nagyon fontos a gyógyuláshoz!

 

Azoknak az embereknek szeretnék segíteni akik gyógyulni akarnak. A saját példámat tudom elmondani, mert a saját tapasztalatnál nincs is jobb.

A stroke 4.-5. hónapjában nagyon bosszantott, hogy szinte teljesen leállt a javulásom rosszabb nem lett ugyan, de jobb sem. A tornákat lelkiismeretesen elvégeztem, sőt kicsit többet is, mint amennyit előírtak, de nem voltam elégedett. Aztán kirajzolódott bennem egy olyan eszköz képe amivel olyan mozgást lehet végezni ami kötött pályán mozog.


Tehát ha ki akartam nyújtani a karom, és ez nem sikerült gyógytornász segítsége nélkül ( gyógytornász csak a kórházban van, otthon sincs álladóan kéznél a segítség …). A kéztréner kiváltja a segítségeket, önállóan tornáztathatjuk a karunkat, és a lábunkat a segítségével!
Nagy szabadság, hogy én döntöm el, milyen gyorsan, milyen erővel, a saját fájdalomküszöböm figyelembevételével én döntök a mozdulatról. Nincs pardon a kötött pálya miatt, nincs lazsálás ha kinyújtom a karom, akkor ki van nyújtva, de közvetlenül én kontrollálok minden mozdulatot. Bármikor megszakíthatom, vagy éppen fokozhatom a mozdulat erejét, sebességét.

 

013.JPGKéztréner

 

026.JPGKéztréner kombi



A kéztréner elsősorban bénuláson (pl: Stroke, agyérzés),  általános kézgyengeség esetén, vagy baleseti traumán átesett betegek gyógyulását hivatott elősegíteni; de karbantartásra és megelőzésre is ajánlott.
Az izomzat újra munkába állítása a cél. Ez a tréning sokkal átfogóbb és eredményesebb az eddig végzett tornagyakorlatokkal kiegészítve.


Fedezd fel a biztos utat a gyógyuláshoz, bizonyított és kényelmes otthoni mozgásterápia.

Eddig jó pár darabot használnak sorstársaim, DE a tapasztalatok azt mutatják, hogy akarni is kell, meg használni is kell! Én először 1 percig tudtam tekerni és a kezemet rá kellet kötni fáslival,  hogy használni tudjam! Aztán két percig, utána öt perc …..a végén 20 perc naponta 3X , nem kell siettetni, majd jön magától, csak minden nap kell csinálni, nem elhanyagolni.


Kéztréner: Csak  kézre!  Magasság állítható. Ára: 20 000 Ft

Kéztréner kombi: Kézre és lábra! Magasság a kézi funkciónál állítható a láb fix.Ára: 35 000 Ft

A készülékekre normál használat esetén örök garanciát adok!

Információ: Hollósi Csaba 0620 9 765-196
E-mail: csaholl@freemail.hu