Százhuszonegyedik bejegyzés - Szenzációs magyar koleszteringyógyszer, érelmeszesedésgátló, Dr. Horváth István találmánya

 A szív- és érrendszeri betegségek még mindig a vezető halálokok közé tartoznak. Egy magyar kutató érelmeszesedés elleni vakcináját több mint 10 év óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok.

Az érelmeszesedés rizikófaktorai: Nem befolyásolható, genetikai hátterű rizikófaktorok pl. a veleszületett anyagcserezavarok (diabetes, metabolikus syndroma), a gyógyszeres kezeléssel sem befolyásolható magas vérnyomás, inzulin rezisztencia, magas lipoprotein, emelkedett LDL- és VLDL-szint, alacsony HDL-szint, továbbá az életkor, a nem és a személyiségtípus.

Az első beteg, aki 14 esztendeje megkapta a vakcinát egy szívinfarktus után lábadozva, ő maga volt. Horváth professzor magán kívül soha senkinek nem adta be a vakcinát, megteszik ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer, tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve. Bármennyire is hihetetlen, az elmúlt több mint tíz esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi, orosz, ausztrál, arab, új-zélandi, izraeli beteget kezelt a Horváth-féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásokról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább.

Azt Horváth István is tudja, a magyar és az uniós törvények szerint ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat. Ellenkező esetben bármikor bemehetnek a nyomozók a feltaláló lakásába, mint ahogy be is mentek. Vakcináját azonban nem minősítette gyógyszerré, mert nincs rá pénze.

 

zh160501.jpg

 

A befolyásolható kockázati tényezők: a magas koleszterin-, triglicerid- és vércukorszint, a magas vérnyomás, a dohányzás, a fertőző ágensek, az elhízás, a mozgásszegény életmód, a fogamzásgátló tabletta, a stressz stb. Ezek a rizikófaktorok leginkább életmódbeli változtatásokat tesznek szükségessé.

Leggyakoribb szövődmények: Ischaemiás szívbetegség, angina pectoris, szívinfarktus, stroke, perifériás érbetegség, magas vérnyomás stb. A szövődmények gyakoriságát jelzi, hogy hazánkban a halálozások oka 40%-ban szív-érrendszeri eredetű. A nők között ez a mutató különösen rossz, a halálozások 58%-áért felelős az érelmeszesedés.

Az általunk előállított antigénnel serkenteni tudjuk a szervezetet saját antikoleszterin antitestjének termelésére. Ennek eredményeként növekszik a koleszterin-felhasználás, ami együtt jár az említett tünetek és hiányok megszűnésével.

Várható eredmény: Az érelmeszesedéses betegeken végzett immunizálástól azt várjuk, hogy az antikoleszterin antitest-szintet az egészséges emberekre jellemző értékekre emeli, ami a plakkok, az erek falán felhalmozódott lerakódások lebontását eredményezi.

 

 

 

források:

A vakcina hivatalos honlapja: http://www.kolesterin.hu

http://napidoktor.hu/blog/friss-hirek/napi-hirek/ver-es-arany-dr-horvath-istvan-erelmeszesedes-elleni-vedooltasanak-tortenete/

http://mno.hu/belfold/miert-titkoljak-a-magyar-csodaszert-1040827

http://www.szimpatika.hu/cikkek/3359/erelmeszesedes_elleni_vakcina_pro_es_kontra/

http://weborvos.hu/lapszemle/hatasos_vakcina_de_meg/200833/

 

 

 

Ha érdekesnek találod, amit olvastál, like-old a blog facebook oldalát, mert naponta teszek ki olyan tartalmakat, amiket itt nem osztok meg. Itt lehet a bejegyzéseket kommentelni, és nekem üzenni.

Ha tetszett, nyomj egy TETSZIK-et a cikk végén.

 

tetszik.png