Negyvenedik bejegyzés - Fejlődés

  Továbbra is tartom a 10 sarkos sétát, még ha nem is megyek minden nap, olyankor játszom a kutyával, akinek szokása elhúzni, de már nem tud. Ma mankó nélkül sétáltam, ugyan ott ficergett a hónom alatt, de ennyi. Már nem csak a házban megy, hanem hosszú távon, az utcán is. Egyszer sem billentem meg, és az út közepén mentem :D Noha még hülyén megyek ugyan hajlik a térdem, de mintha egy kis kört írnék le a jobb lábammal a levegőben, ami egyébként egyre kisebb lesz, ahogy figyelem. Sokkal magabiztosabb a járásom, ezt más mondta. Ami az első alkalommal, amikor a gyógytornászom itt járt, még nem ment sehogy, most már egész gyorsan megy, vagyis hogy 'mászkáljak" a falon a mutató, és a hüvelykujjammal. Szóval nem hiába foglalkoznak többen is velem, egyre jobban megy minden.

262504_169680149860909_1257611009_n_1.jpg

Felvettem a kapcsolatot néhány régi barátommal, mintha egy nap se telt volna el, őket innen is puszilom, mert mind olvassák a blogot :) Ami az emberi kapcsolataimat illeti, szinte minden jóra fordult, alig veszem már észre a különbséget, ja és úgy beszélek, hogy le se lehet lőni, noha van, amit nem jól ejtek ki, de így is érthető.

 

 

Ha érdekesnek találod, amit olvastál, lájkold a blog facebook oldalát, mert naponta teszek ki olyan tartalmakat, amiket itt nem osztok meg.