Százharmadik bejegyzés - Másfél éves vizsgálat

Most jövünk a húgommal a félévente esedékes neurológiai vizsgálatról, amire el akart jönni velem, sőt ő ragaszkodott hozzá, hogy mielőbb elmenjek.

Még ő is megnyugodott, olyan jókat mondott a doki. A vérnyomásom gyógyszer nélkül is 125, és elküldött egy laborvizsgálatra, hogy kiderüljön, magas-e a koleszterin és vércukor szintem. De a legrosszabb esetben is csak a koleszterin csökkentő gyógyszert kéne újra szednem, és azt is csak kúra szerűen.

A szorításom, a reflexeim egyformák mindkét oldalon. A jobb lábam viszont csak lassan javul, sok gyógytorna kell neki. A görcsösség a végtagokban annyira mindig megmarad, hogy érezzem.

Az állapotom idézem: nagyon jó! A táplálék kiegészítők, és vitaminok, amiket szedek (multivitamin, calcium, magnesium, B-vitamin komplex, C-vitamin, glükozamin-kondroitin-msm) beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, mert a vérhígítón kívül, - ami ugye egy következő Stroke-ot hivatott megelőzni - semmilyen gyógyszert nem kell szednem.

Annyit javasolt, hogy a stroke ismert rizikófaktorait tartsam alacsonyan, ill. faragjak rajtuk.

Én nem aggódtam, mert tudom, miket eszem, és miket csinálok, de a húgom fellélegzett

Jó ötlet volt további egészség megőrző kapszulákat rendelni, amiket nekünk ajánlanak.

Lelkileg szuperül vagyok, a lelkiállapotom egyenesen arányosan javul a fizikai állapotommal, és a sikerélményekkel.

Sose legyen rosszabb!

 

szent_kristof_szakrendelo0_muemlekem.hu_.jpg

 

 

Ha érdekesnek találod, amit olvastál, like-old a blog facebook oldalát, mert naponta teszek ki olyan tartalmakat, amiket itt nem osztok meg. Itt lehet a bejegyzéseket kommentelni, és nekem üzenni.